Hruške, jabuke, slive …

spoznajte našo zgodbo

Hiša dobrot Bele krajine obstaja z namenom podpore lokalnim proizvajalcem in pridelovalcem. Če ste se vprašali, kaj pomeni njen prepoznavni znak s hruško, jabolkom in slivo, vam lahko namignemo na folklorne pesmi. Mogoče ste že opazili, ali pa še boste, da je celoten koncept Hiše dobrot Bele krajine prepleten z ljudskim izročilom ter bogato tradicijo folklore, narodnih noš, belih brez in ostalih prepoznavnosti te zelene krajine.

Vabljeni na prireditev Mlada portugalka, ki bo to soboto, 23. 10 od 15. do 22.ure na mestnem trgu v Metliki.

Ob domači kulinariki in belokranjski pogači ter pečenem kostanju boste pokušali 10 različnih portugalk belokranjskih vinarjev.

Za prijetno druženje in zabavo pod prireditvenim šotorom bo poskrbela glasbena skupina Jackpot.

V oktobru se bomo vsak četrtek od 19.30 dalje družili z:

7. 10. Vinska klet Metlika,

14. 10. Vinska klet Hoznar,

21. 10. Vina Kajin ter

28. 10. Andrej Škof.

Obvezna predhodna rezervacija!

V oktobru se bomo vsak četrtek od 19.30 dalje družili z:

7. 10. Vinska klet Metlika,

14. 10. Vinska klet Hoznar,

21. 10. Vina Kajin ter

28. 10. Andrej Škof.

Obvezna predhodna rezervacija!

Prednosti nakupa v

Hiši dobrot

Prednosti

nakupa

v Hiši dobrot

Ste del zgodbe

Naša zgodba je sedaj tudi vaša zgodba. Pomagate nam uresničiti vizijo, ki smo jo za Hišo dobrot Bele krajine zastavili v Zavodu Metlika – hiša ni le prodajni prostor, pač pa je skupnost, v kateri si vsi prizadevamo za pristnost, kakovost in trajnostni razvoj.

Podpirate domače

Vaš nakup je neposredna podpora našim ponudnikom. Ves dobiček se vrača nazaj v skupnost in je namenjen podpori ponudnikom prek promocije, izobraževanj in dogodkov.

Občutite srčnost

Najraje vas vidimo osebno, vas pozdravimo z nasmehom in ponudimo pomoč. S spletno trgovino pa se vam približamo tudi, ko si zaželite belokranjskih dobrot, pa se vam Bela krajina zdi malce predaleč za skok po nakupih. Vsako naročilo vam skrbno pripravimo in v vsakem paketu se skriva nasmeh.

Izpolnimo vaše želje

Vstopite v našo virtualno shrambo in si naberite domačih dobrot, ki bodo v najkrajšem možnem času prispele na vaš dom. Pišite nam ali nas pokličite in skupaj bomo sestavili paket po vaši želji – za darilo ob posebni priložnost ali kar tako, ker želite nekomu polepšati dan.

0
0
MOJA KOŠARICA
Košarica je prazna!Vrni se v trgovino