About Us.

Bok!

Smo Andreja, Suzana, Vita, Katarina in Marjetka iz Zavoda Metlika in to je naša zgodba. Zgodba povezovanja, skupnosti in sodelovanja, zgodba ki jo pišejo mladostna zagnanost in izkušnje zrelejših let, predvsem pa je to zgodba belokranjske zemlje in pridnih belokranjskih rok.

Hiša dobrot Bele krajine stoji v starem mestnem jedru Metlike, na Mestnem trgu 7. Domačini so se je ob odprtju, julija 2020, razveselili predvsem zato, ker se sedaj pri Martinu, Mojci, Matjažu, Jožetu, Tonetu in ostalih oglasijo le takrat, ko se že dolgo niso videli, pri nas pa lahko njihove izdelke nakupijo na enem mestu. K nam radi zahajajo tudi obiskovalci, ki pridejo v Belo krajino po svojo pustolovščino, zaslužen oddih ali v topel objem Kolpe. Pri nas ob prigrizku in kozarčku dobijo tudi namige, kaj morajo v Beli krajini še izkusiti preden se vrnejo domov. Domačini opažamo, da je Hiša staremu mestnemu jedru dodala nov utrip.

Ker je naš zavod javni zavod in ker je naše poslanstvo skrb za razvoj, napredek in obče dobro, iščemo vedno nove načine, kako predstaviti naše ponudnike in jim pomagati deliti domače belokranjske dobrote s čim večjim številom ljudi. Eden teh načinov je gotovo naša spletna trgovina, v kateri ste se ravnokar znašli tudi vi. Sedaj je naša zgodba tudi vaša zgodba.

Vsak nakup, ki ga opravite v hiši, pripomore k nadaljnjemu razvoju. Naše nemoteno delovanje zagotavlja Občina Metlika, zato ves dobiček od prodaje usmerjamo nazaj v podporo ponudnikom, promocijo, izobraževanja in dogodke. Trudimo se ljudem približati pomen lokalne samooskrbe, povezovanja in sodelovanja in izpostavljati dodano vrednost domačih izdelkov, ki jih na naše police dostavijo delu predane družine. Hvala, ker nam pri tem pomagate!

 

0
0
MOJA KOŠARICA
Košarica je prazna!Vrni se v trgovino